Az Internetes adatbázis előfizetésével kapcsolatos információk

Bérleti Szerződés

amely létrejött Bérlő és a Magyar Biográfiai Index Bt. (Levélcím: 9500 Celldömölk, Koptik O. u. 32. Tel.: (95) 421-859) mint Bérbeadó között a Magyar Életrajzi Kalauz Internetes számítógépes biográfiai adatbázis - továbbiakban adatbank használatára.

  1. A Bérbeadó az adatbankot folyamatos aktualizálással használatba adja a Bérlőnek. Az előfizetés éves díja 4000 Ft + ÁFA = 5080 Ft.
  2. Az adatbank tartalmazza mindazon - és csak azon - információkat, melyeket a nyilvánosságra hozott életrajzi információforrások közölnek. Az adatbankban található adatok tulajdonjoga magáncélú használatra az előfizetőé.
  3. A Bérlő tudomásul veszi, hogy az adatbankban levő adatok kezelésére kizárólag az Internetes kezelőprogram használható. A kezelőprogram átírása, egyéb manipulálása, az adatbank bármiféle másolása, sokszorosítása tilos. Az adatbank egyéni előfizető esetén csak magánhasználatra, közintézmény előfizetése esetén közérdekű tájékoztatásra használható, üzletszerű alkalmazása és szolgáltatása tilos. A Bérlő a használat célját és módját megkötő előírások megsértéséért anyagi és erkölcsi felelősséggel tartozik.
  4. A bérlet megszűnik a Bérlő következő aktualizálást legalább tizenöt nappal megelőző felmondásával illetőleg bérletfizetés elmulasztása esetén a Bérbeadó a bérletet azonnali hatállyal felmondhatja.


Magyar Biográfiai Index Bt.
bérbeadó
Németh Tibor
ügyvezető

A külföldön történő előfizetés ára: évi 20 euro

 

A Magyar Életrajzi Kalauz adatbázis 3.0 verziója előfizetők számára elérhető az alábbi címen: http://www.mabi.aspnet.hu

Előfizetési szándék esetén az alábbi űrlap kitöltése után, az adatok beérkezését követően rövid időn belül postázzuk a szerződés aláírandó példányát, a számlát és a hozzáférési kódokat.

 

Amennyiben az űrlap elküldésével valami gondja támadt, vagy 3 napon belül nem kapott visszaigazolást megrendelését kérjük küldje el email-ben is. Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.